Hvilke tilbud har kulturskolen?

Hvilke tilbud har kulturskolen?

Forstå 07_kulturskolen_01.mp3 Jeg kan finne informasjon i en tekst.
07_kulturskolen_02.mp3 Aram Ahmadi liker å være med på aktiviteter om ettermiddagen. Han går på allidrett en dag i uka, og nå har han lyst til å spille saksofon. Sara finner informasjon om Sentrum kulturskole på nettet.

07_kulturskolen_03.mp3 Sentrum kulturskole
Kulturskolen tilbyr undervisning på forskjellige instrumenter. Vi underviser i piano, gitar, trommer og blåseinstrumenter (fløyte, klarinett, trompet, saksofon og tuba). Nytt i år er undervisning på fiolin, cello og kontrabass. Vi er også stolte av å kunne tilby nye dansekurs (hiphop og streetdance) med erfarne og dyktige danselærere. I tillegg starter vi fem teatergrupper for barn som vil spille teater. Sigve Bakke er instruktør.

07_kulturskolen_04.mp3 Alle barn i kommunen kan begynne på Sentrum kulturskole når de har fylt seks år. Du må ikke kunne spille et instrument fra før for å gå på kulturskolen. Alle kursene koster 1 200 kroner per semester. Vi har kurs både for nybegynnere og for viderekomne.

De som spiller stryke- eller blåseinstrumenter, kan leie et instrument hos oss. Spiller du andre instrumenter, må du kjøpe instrumentet selv. Det koster 300 kroner i halvåret å leie et instrument.

07_kulturskolen_05.mp3 Undervisningen er mellom klokka 14 og 20 hver dag. Gå inn på www.musikkglede.no for informasjon om tider og påmelding. På nettsiden finner du også bilder fra kulturskolens forestillinger, konserter og turer. Deltakerne i teatergruppene og i musikkgruppene avslutter alltid med en forestilling før jul og før sommerferien.

Spinner
Logg inn
© Fagbokforlaget | Kanalveien 51 | 5068 Bergen | Ordretelefon: 55 38 88 38 | Ordrefaks: 55 38 88 39 | ordre@fagbokforlaget.no | Cookies | Personvern